Το Mara’s Accessories είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1983 και δραστηριοποιείται στον χώρο των γυναικείων αξεσουάρ τόσο στο λιανικό όσο και στο χονδρικό εμπόριο. Η προέλευση των εμπορευμάτων μας είναι κυρίως από χώρες της Ευρώπης όπως: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία καθώς επίσης και από Ασιατικές χώρες.
Mara's Accessories
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό μια ευρεία γκάμα προϊόντων που, ακολουθούν πιστά τις τελευταίες τάσεις της μόδας, πάντα σε προσιτές τιμές και έχοντας ως γνώμονα την ανάδειξη της ελκυστικότερης πλευράς κάθε γυναίκας.

Το eshop μας δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε εσάς να περιπλανηθείτε στην σελίδα μας εύκολα και γρήγορα με εξαιρετικές υπηρεσίες και ποικιλία επιλογών αναδεικνύοντας το στυλ κάθε γυναίκας.

Κάθε σεζόν επιλέγουμε ξεχωριστά κομμάτια για εσάς με επιρροές από όλο τον κόσμο παρέχοντάς σας στιλιστικές συμβουλές και ενημερώνοντας σας μέσω του Blog μας για τις τελευταίες τάσεις της κάθε σεζόν.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα marasaccessories.gr και σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία με φρέσκες ιδέες ανανεώνοντας το στυλ σας.